Pas på falske design møbler

Når du skal anskaffe sig design møbler skal du passe på ikke at ramme ind i en person hvis dagsorden kun er ude på at snyde dig.

I takt med at design møbler bliver mere og mere værd, tiltrækker det også folk som ikke er ærlige og prøver at tjene lette penge ved hjælp af din lyst til at købe design møbler.
Design Møbler

Køb kun design møbler fra godkendte firmaer eller selve producenten

En god idé når du skal ud og anskaffe dig nye design møbler er at købe fra webshops der er godkendte e-handelsfonden eller fra selve den producent som vil købe produkter fra.

Du skal dog passe mere på end kun at kigge efter skiltet ‘Godkendt af e-handelsfonden’. Noget research om firmaet på google vil heller ikke tage skade – Oftest vil du hurtigt kunne finde frem til at folk der er blevet snydt har lagt indlæg op om hvad de kan gøre.

Det samme gælder når du skal købe design møbler på online auktioner eller lignende – Pas på med at falde for alt hvad folk de skriver, en hel del behøver ikke at være rigtigt.

Flere er blevet snydt for mange penge ved køb af falske design møbler

Det kommer tit frem i fjernsynet om hvorvidt personer er blevet snydt når de har været ude og købe på nettet – Oftest handler det om en lille penge, men der er også set sager hvor folk er blevet snydt for op til 20.000.- da de har købt falske design møbler.