Læderjakke til alle slags mænd


hvis man er mand og er på udkig efter en gammel jakke, er der enormt mange gode årsager til at købe en læderjakke. de fås i fleste forskellige stile og udtryk, alt afhængigt af, hvilken type man er. for eksempel kan man få så meget simple læderjakke , der passer til den klassiske stilfulde type, eller man kan få læderjakke med nitter på til den lidt mere ungdommelige type.
meget motorcykeltøj er desuden også skabt af læder, og en sådan motorcykel-læderjakke kan ganske præsenteret også se sej ud, selvom man virkelig ikke kører på motorcykel.

Læderjakke Mænd

læderjakke kan være af ægte læder eller af kunstlæder

når man køber en læderjakke, kan den enten være af ægte læder eller af kunstlæder. ægte læder er et skidt materiale til jakker, da det er levet af skind – tit koskind. det er altså et naturprodukt og består af huden fra dyret, der er blevet renset for pels og hår og har gennemgået en process, så det kan holde til regn og rusk.
der findes ligeledes fleste forskellige typer af skind. én af de populære er rugskin der da heller virkelig ikke har fået dette navn uden årsag. dette er nemlig den rug bagside af skindet – med bagside menes den side af skindet som vendte ind mod kødet, og ikke udad. man kan også få læderjakke mænd i typen rugskin og disse var vældig populære i 1970- og 80’erne.
kunstlæder kan være dannet af stof der er blevet behandlet så det ligner ægte læder.

hvor kan du købe din læderjakke?

hvor du burde gå hen efter en læderjakke, afhænger vildt meget af hvilken type af læderjakke du kunne tænke dig. kunne du tænke dig en fint, klassisk, grønt én, kan du så meget vel være heldig, at finde en i et storcenter eller i en lille fin herretøjsbutik. er du derimod på udkig efter en lidt slidt læderjakke med nitter på, burde du måske prøve, at gå i en vintage- eller secondhandbutik. er du i tvivl om den læderjakke du har fundet er i ægte læder eller kunstlæder, kan du undersøge i mærket der sidder i jakken, eller du kan spørge ekspedienten i den butik du koncentrerer i.