Læderjakke til alle slags mænd


hvis man er mand og er på udkig efter en anderledes jakke, er der enormt mange gode årsager til at købe en læderjakke. de fås i enormt mange andre stile og udtryk, alt afhængigt af, hvilken type man er. for eksempel kan man få så meget simple læderjakke , der passer til den klassiske stilfulde type, eller man kan få læderjakke med nitter på til den lidt mere ungdommelige type.
meget motorcykeltøj er desuden også lavet af læder, og en sådan motorcykel-læderjakke kan ganske vist også se sej ud, selvom man overhovedet ikke kører på motorcykel.

Læderjakke Mænd

læderjakke kan være af ægte læder eller af kunstlæder

når man køber en læderjakke, kan den enten være af ægte læder eller af kunstlæder. ægte læder er et fantastisk materiale til jakker, da det er levet af skind – oftest koskind. det er altså et naturprodukt og består af huden fra dyret, der er blevet renset for pels og hår og har gennemgået en process, så det kan holde til regn og rusk.
der findes ligeledes fleste anderledes typer af skind. én af de berømte er rugskin der da heller virkelig ikke har fået dette navn uden grund. dette er netop den rug bagside af skindet – med bagside menes den side af skindet som vendte ind mod kødet, og slet ikke udad. man kan også få læderjakke mænd i typen rugskin og disse var vældig populære i 1970- og 80’erne.
kunstlæder kan være skabt af stof der er blevet behandlet så det ligner ægte læder.

hvor kan du købe din læderjakke?

hvor du skal gå hen efter en læderjakke, afhænger meget af hvilken type af læderjakke du kunne tænke dig. kunne du tænke dig en brugt, klassisk, sort én, kan du så meget vel være heldig, at finde en i et storcenter eller i en småt fin herretøjsbutik. er du derimod på udkig efter en lidt slidt læderjakke med nitter på, skal du måske forsøge, at gå i en vintage- eller secondhandbutik. er du i usikkerhed om den læderjakke du har fundet er i ægte læder eller kunstlæder, kan du undersøge i mærket der sidder i jakken, eller du kan undre ekspedienten i den butik du fokuserer i.