Er Iphone mobiltelefoner den bedste?

Det var sjældent nok for en virksomhed at revolutionere endnu en produktkategori. Apple havde allerede revolutioneret to: Computere med Mac og personlige musikafspillere med iPod. Med iPhone mobiltelefoner ville de have revolutioneret hele 3 kategorier.
Steve Jobs satte sig først ned og formede den fysiske form. Hvordan skulle den se ud, hvad skulle den kunne osv. Derefter begyndte han på at udvikle den. Dengang Steve Jobs begyndte at udvikle iphone mobiltelefonen, med alle dens egenskaber, var det for de fleste noget der hørte hjemme i en sci-fi film. Da Steve begyndte at udvikle iphonen havde Apple aldrig før haft en mobiltelefon. Efter d. 9. Jan. 2007 er overlegent Apple med deres Iphone der har været dominerende på markedet. Iphone mobiltelefoner er i dag næsten blevet et samle objekt. Hver gang Apple bringer en ny model på markedet, stormer tusindvis af mennesker ud i butikkerne for at få den sidste nye.
Hvorfor er iphone mobiltelefoner så populære?

Iphones er lang de mest populære telefoner i dag, men hvorfor?

De er utroligt brugervenlige. De kører med et styresystem som er nemt at finde ud af. Der er ikke alle mulige mærkelige ting, det tager lang tid at finde ud af. En iphone er, så at sige, du får hvad du ser, hvilket appellere til mange mennesker. Iphones kan også utrolig mange ting. Det var den første ”smartphone” på markedet og derfor har mange andre producenter kopierede visse ting ved iphonen, som f.eks. touchscreen. I og med at en iphone mobiltelefoner er smartphones, kan den selvfølgelig også en hel masse ting. Fra iphone 3G og frem til den nuværende iphone 6s, har der været 3G/4G internet på telefonen, hvilket betyder at man kan komme på internettet over det hele. Man behøver ikke være tilkoblet et WIFI internet. Derudover har alle iphones siden iphone 4S haft siri. Siri er, så at sige, din mobil tjener. Du holder knappen inde og så kan du snakke med siri. Man kan vælge enten at lave sjov med siri, be hende om at fortælle en historie eller lignende, eller man kan vælge at bruge hende til noget mere praktisk såsom at sige ”Call mother” og hun vil ringe din mor op. Det er først i den seneste opdate fra Apple at siri er blevet i stand til at snakke dansk. Det er svært at spå om fremtiden men med den succes Apple har haft de senere år og bliver ved med at have. Så går iphonen nok ikke nogen vegne. Hvis man, som apple har gjort med phonen, blander brugervenlighed og teknologi sammen, ja så er du næsten sikker på at få en succes.